Belediye personelini zorla alana getirdiler

Belediye personelini zorla alana getirdiler Belediye personelini zorla alana getirdiler
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Bolu Belediyesi’ndeki baskıcı idare anlayışının son örneği bugün yine tekrarladı. Günlerdir Belediye imkanları kullanılarak yapacağı yürüyüşe katılımcı sağlamaya çalışan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın uğurlanma töreni fiyasko ile sonuçlandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Genel Başkanlık koltuğundan indirmek için “Değişim ve Adalet” adıyla başlatacağı yürüyüşe günlerdir basın yoluyla, açık hava ilanlarıyla, sosyal medyadan ve Boluluların cep telefonlarına atılan SMS yoluyla katılımcı toplamaya çalışan Tanju Özcan, Belediye personelini de yürüyüşe katılmaya zorladığı iddia edildi.

Yürüyüşe başlayacağı Anıt Park’ta düzenlenen uğurlama törenine CHP Teşkilatları ve vatandaşın ilgi göstermediği görülürken, alanı Belediye personeli, basın mensupları ve görevli emniyet güçleri doldurdu.

Yaklaşık 1 bin kişinin katıldığı uğurlama töreni için başta Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Personelinin alanda hazır bulunduğu gözlemlenirken, Belediyenin diğer birimleri ve Belediyeye bağlı şirketlerde çalışan personelin de Belediye yönetimi tarafından uğurlama törenine katılmaları için yönetim tarafından baskı yapıldığı iddia edildi.

Tanju Özcan’ın şova dönüştürmek için yoğun çaba ve Belediye imkanlarını kullandığı uğurlama törenine; Belediye personeli, Emniyet Güçleri ve basın mensupları sayılmazsa yaklaşık 100 kişinin geldiği görüldü.

Öte yandan Bolu Belediyesi ve Bolu ile ilgili uzaktan yakından ilgisi olmayan Tanju Özcan’ın yürüyüşü için Bolu Belediyesinin personelinin ve araçlarının kullanılması, vatandaşlardan tepki aldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler